Maak kennis met de Bellfires gashaarden

Als u op zoek bent naar een moderne en duurzame gashaard, is de Bellfires gashaard wellicht iets voor u. Haardenfabrikant Bellfires loopt voor als het aankomt op innovatie, design en duurzaamheid en blijft zich continu ontwikkelen. Haardenexpert is een erkende dealer van Bellfires en kan ervoor zorgen dat er binnenkort eentje bij u in de woonkamer staat!

Maak kennis met de verschillende series

Bellfires heeft verschillende series waar u uit kunt kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een vierkante inbouwhaard of liever een front inbouw gashaard? Op de website van Haardenexpert vindt u alle informatie over de verschillende series om een keuze te kunnen maken. Uiteraard kunt u de haarden ook een keertje in het echt bekijken om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt.

Bekijk alle gashaarden online

Wilt u graag weten welke gashaarden Haardenexpert in haar assortiment heeft? Neem dan zeker een kijkje op de website. Hier vindt u alle modellen met bijbehorende foto’s en productspecificaties. Heeft u vragen over een bepaald product? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de experts. De servicegerichte medewerkers van Haardenexpert helpen u namelijk graag verder. U kunt vragen stellen via de online chat of telefonisch contact opnemen. Voor de contactgegevens gaat u naar de website van Haardenexpert.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.