Logitaxi brengt u naar Schiphol

Bent u op zoek naar een taxi in Almere? Logitaxi brengt en haalt u overal in en rondom Almere. U kunt bijvoorbeeld al naar Schiphol voor slechts €45,-! Daar kunt u uw auto nog geen dag voor parkeren! Uw vakantie begint al vanaf het moment dat u de deur achter zich dichttrekt en in de taxi stapt. Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over verkeer, een parkeerplekje en de onverwachte kosten die hierbij komen kijken. Kies voor Logitaxi en laat uw vakantie beginnen!

Prijzen van Logitaxi

Mensen zijn vaak bang voor de kosten die komen kijken bij een taxirit. Door deze hoge kosten denken veel mensen niet eens meer aan het bestellen van een taxi, terwijl dit juist zoveel voordelen kan bieden! De prijzen bij Logitaxi zijn vooraf bekend (op de website verkrijgbaar) en dus geheel transparant. U hoeft dus niet bang te zijn om opgelicht te worden waar u bij staat. Daarnaast is het fijn dat u tot en met vier passagiers hetzelfde bedrag betaalt. U kunt dus voordeel behalen door met meerdere mensen te reizen.

Bestel een taxi

Indien u 24 uur van tevoren uw gewenste rit aanvraagt profiteert u van de vastgestelde prijzen. Op de website kunt u eenvoudig een online reservering maken. Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer kunt u vinden op de website van Logitaxi.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.