Logistieke hulp van Packstore

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan bijstaan in het logistieke proces van uw bedrijf? Hierbij kunt u denken aan het inpakken van goederen, orderpicking, mailingservice, machinaal verpakken of bijvoorbeeld logistiek advies. Bij Packstore bent u dan aan het juiste adres.

Logistieke werkzaamheden

Bij Packstore kunt u terecht voor alle logistieke werkzaamheden. Ze zorgen voor al uw inpak- ompak en verpakwerkzaamheden. Daarnaast kunt u ook terecht voor het opslaan van uw goederen. Packstore is uw partner voor tijdelijke of langdurige verhuur van magazijnruimte. U kunt al magazijnruimte huren vanaf 1 vierkante meter. Het team van Packstore zorgt ervoor dat de opdrachten snel, secuur en solide worden uitgevoerd. Packstore is snel inzetbaar en zij zorgen voor een professionele uitvoering. Daarnaast heeft u alle logistieke diensten onder één dak bij Packstore en heeft u één aanspreekpersoon met wie u altijd contact kunt opnemen, in alle gevallen. Ook voor spoedopdrachten kunt u terecht bij Packstore.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Packstore, de sociale werkplaats Bunnik? Ga dan naar de site of neem contact op. Packstore is uw veelzijdige specialist in co-packing, logistiek en fulfilment en staat elk moment van de dag voor u klaar met de beste en snelste service.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.