Lockers en scheidingswanden bestellen

In een sportschool mogen lockerkasten niet ontbreken. De sporters in uw school moeten hun eigendommen kwijt kunnen zonder zich zorgen te maken over hun spullen. Lockerkasten in uw sportschool zijn extra service die u zeker moet bieden aan uw sporters. Bent u op zoek naar lockerkasten? Bij Lockers and More bent u aan het juiste adres. Lockers and More biedt u diverse soorten lockers, maar ook voor een scheidingswand toilet of douche kunt u hier terecht.

Het assortiment

Lockers and More is gespecialiseerd in lockerkasten, maar ook in scheidingswanden en sloten. Het assortiment is breed en u kunt kiezen uit veel verschillende soorten producten. De producten worden vooral geleverd aan sportscholen, scholen, sauna’s en festivals. De lockerkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en soorten en u kiest voor de lockers die het best passen bij uw stijl. Ook de scheidingswanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er scheidingswanden voor de douche, toilet, kinderdagverblijf of basisschool. U kiest de scheidingswanden ook op basis van stijl en kleur.

Producten bestellen

Bent u benieuwd naar de lockers en de scheidingswanden van Lockers and More? Ga naar de site en bekijk het volledige assortiment. Op de site kunt u de producten bestellen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Lockers and More en zij helpen u graag verder.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.