Leuk idee om een fifa toernooi te organiseren

Vind jij gamen leuk en denk je dat jij meer dan 100 andere mensen kunt vinden die dit ook vinden? Bijvoorbeeld alle leden van jouw voetbalclub, jouw collega’s of leden van een vereniging? Dan is het een heel leuk idee om een fifa toernooi te organiseren. Zo kunnen jij en de andere 100 fifa fans samen met jou een game middag of avond als nooit te voren beleven. Je regelt het allemaal met Games5!

Meer informatie

Kun jij een volle kantine met zo’n 100 mensen of meer die allemaal in zijn voor een potje fifa? Dan kun jij je aanmelden bij Games5 en zul jij samen met dit bedrijf een fifa toernooi organiseren. Er zullen 4 schermen komen met allemaal een eigen playstation. Hier worden wedstrijden op gespeeld. De scores van de wedstrijden zullen op een bord bijgehouden worden. De finale wordt uiteindelijk bekend gemaakt en deze zal op de middenstip gespeeld worden. Games 5 zorgt voor volledige coördinatie, alle schermen, playstations en het scorebord. Als jij je game toernooi wilt promoten kan die via de gratis online inschrijfpagina en gratis posters.

Nu organiseren

Wil jij een fifa toernooi organiseren voor jouw vereniging? Ga dan naar de website. Hier vind je alle belangrijke informatie, zoals bijvoorbeeld de prijs. Daarnaast kun jij je ook direct aanmelden of om een andere reden contact zoeken met Games5.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.