Leisteen vloer is natuurproduct

Leisteen is de meest pure natuursteensoort omdat er bij leisteen aan het zichtoppervlak geen enkele bewerking is ondergaan. U haalt de warmte in huis met een leisteen vloer. Een leisteen vloer heeft veel kleurnuances en ook veel gelaagdheid. Hierdoor ontstaat er een uniek geheel. Een leisteen vloertegel is niet glad, het is kleurvast en het krast minimaal. Een Leisteen vloertegel wordt door totaaltegel uit eigen import verkocht. Middels deze werkwijze kunnen ze de beste prijs aanbieden. U krijgt hier altijd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!  En wie wilt dat nu niet? 

Een levendige en eigentijdse uitstraling

Met een leisteen vloer krijgt u een levendige en eigentijdse uitstraling. Tegels zijn te herkennen aan de gelaagdheid en de natuurlijke kleurnuances die u in iedere tegel kunt zien. Ook heeft het een ander groot voordeel; vuil is niet zichtbaar op de tegel. U kunt een leisteen vloertegel verkrijgen in tientallen kleuren, vooral matte kleuren! Er is dus volop keuze!

Eenvoudig in onderhoud

Voordelen van een leisteen vloer is dat ze niet glad is, ze krast minimaal en ze is ook kleurvast. U kunt kleine krasjes makkelijk wegpoetsen met een vochtige doek. U moet er wel rekening mee houden dat scherpe voorwerpen diepe krassen achterlaten die niet weg te poetsen zijn. Uw vloer onderhoudt u eenvoudig met een geschikt reinigingsmiddel en water. Meer informatie op de website van totaaltegel.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.