Lees meer over deze vijf sterren camping

Er zijn vijfsterren hotels, vijfsterren restaurants, maar onderschat de campings en vakantieparken niet! Een 5 sterren camping is namelijk meer dan een basis camping die alle reguliere faciliteiten biedt. U bent nu natuurlijk benieuwd naar welke extra’s dat dan zijn.

 

Alles in de buurt

U moet ervanuit kunnen gaat dat u gebruik kunt maken van hoogwaardig hygiënisch sanitair tijdens uw kampeervakantie. Ook wilt u keuze hebben uit de meest uiteenlopende activiteiten en alle faciliteiten op het park zelf. Tot slot moeten de accommodaties stuk voor stuk van de beste kwaliteit zijn. Met hoeveel personen van welke samenstelling u ook van plan bent op vakantie te gaan. Ook voor ouderen, kinderen en mindervaliden moet het park goed begaanbaar zijn.

 

De beste vakantie creëert u zelf

Op dit adres heeft u alle mogelijkheden om uw vakantie precies zo samen te stellen op de manier waarop het voor u perfect is. Met wie u ook op vakantie gaat. Op dit recreatiepark zijn bijvoorbeeld luxe bungalows te huur. Denk aan een bungalow in authentieke Limburgse boerderijstijl. Een vakantieboerderij heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Wat denkt u van een eigen sauna, whirlpool en een gashaard? Wellicht zit u ‘s avonds liever op het terras. Daarvoor zijn de terras heaters ideaal. Ook de Weber barbecue staat voor jullie klaar. De grootste bungalow biedt plaats aan achttien personen. Met negen slaapkamers en vijf badkamers hoeven jullie niet alles met elkaar te delen.

 

Heeft u vragen?

Wanneer u geïnspireerd bent geraakt of nieuwsgierig bent geworden, dan heeft u vast nog vragen. Daarom is het aan te raden om vast eens online een kijkje te nemen op het park, bijvoorbeeld door de online virtuele tour. Neem ook gerust contact op met de receptiemedewerkers, ze vertellen u graag meer.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.