Kleedruimtes inrichten met scheidingswanden en lockers

U bent al druk bezig geweest met de inrichting van uw bedrijf. U heeft overal mooie plantenbakken, spiegels en schilderijen opgehangen. Deze accessoires zijn erg belangrijk om de stijl en sfeer van uw bedrijf vast te leggen, maar er zijn ook andere belangrijke dingen waar u aan moet denken. Hoe zit het namelijk met de toilet-, kleed- en doucheruimtes in uw bedrijf? Waarschijnlijk heeft al kleuren en materialen uitgezocht, maar heeft u al aan scheidingswanden en lockerkasten gedacht?

De scheidingswanden en lockers

Bij Lockers and More is er wel over de scheidingswanden, lockerkasten, sloten, banken, receptiebalie en bijbehorende accessoires nagedacht. Op de website vindt u het hele assortiment. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren, materialen en stijlen zodat de sfeer die u wilt neerzetten in uw bedrijf behouden kan worden, terwijl u denkt aan de privacy en veilige opslag van uw klanten, werknemers en hun spullen. Dit is namelijk ook een zeer belangrijk onderdeel in de inrichting van uw bedrijf. U kunt op de website scheidingswanden voor toilet-, douche- en kleedruimtes vinden, maar ook bijvoorbeeld voor uw basisschool of kinderdagverblijf. Daarnaast kunt u kiezen uit eigenschappen die u belangrijk vindt. Wilt u dat de scheidingswanden extra stevig zijn? Of vindt u het belangrijker dat de scheidingswanden waterdicht zijn?

Bestellen

Bij Lockers and More kunt u scheidingswanden bestellen die het beste bij uw bedrijf passen. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen voor een geschikte lockerkast, receptiebalie of banken voor in een wachtruimte. Kijk op de website voor het gehele assortiment of om vragen te stellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.