Kinderdagverblijf de zeven dwergen vangt uw kinderen op!

Veel ouders zijn er mee bekend: de zorg om je kind achter te laten op een goed kinderdagverblijf. Terwijl je zelf aan het werk gaat of andere bezigheden hebt dan is het prettig als je je kind op een fijne plek kan achterlaten. Het kinderdagverblijf de zeven dwergen daar weet u dat uw kind in goede handen is. Behalve een liefdevolle opvang zijn ze nog veel meer! Lees erover op de website van kinderdagverblijf de  zeven dwergen.

Een prettig thuis voor uw kind

Voor het kind is het belangrijk dat het zich op zijn gemak voelt in het kinderdagverblijf, maar ook dat het verblijf pedagogisch goed verantwoord bezig is. Bij kinderdagverblijf de zeven dwergen werken opgeleide medewerkers die u kunt op enerzijds een warme manier maar anderzijds een professionele manier opvangen. Spelenderwijs wordt het kind al voorbereid op het onderwijs, en heeft het dus al een prettige voorsprong straks op de bassischool.

Meer weten hierover?

Surf naar de website van het kinderdagverblijf en lees er alles over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld de flexibele openingstijden die er gebruikelijk zijn zodat u altijd een zeker gevoel heeft over uw kind. Voor een bezoek aan de website van de Zeven dwergen klikt u hier op deze link.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.