Kamperen in luxe op een glamping

Wilt u deze zomer gaan kamperen, maar zoekt u een camping met luxe? Villatent heeft voor u dan de oplossing. Villatent verhuurt luxe en compleet ingerichte safaritenten. U kunt kiezen voor een camping in Frankrijk, Italië, Duitsland en Luxemburg. Bij Villatent ervaart u het gevoel van een camping terwijl u van de luxe geniet.

De campings van Villatent

De campings zijn gelegen op de mooiste locaties in Frankrijk, Duitsland, Italië en Luxemburg. Het zijn kleinschalige familiecampings met erg veel sfeer en gezelligheid. Alle campings zijn luxe ingericht en de safaritenten zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. De campings en de omgeving zijn vaak rijk uitgerust. Er is altijd een speeltuin, zwembad en restaurant aanwezig. De tenten van Villatent zijn voorzien van veel luxe en comfort. Zo is er een comfortabel bed en degelijk meubilair aanwezig. Ook heeft de tent een keukenblok, koelkast met vriesvak, een luxe loungeset, een houten vloer, een hangmat en een Nespresso apparaat.

Informatie en contact

Wilt u kamperen in een grote tent, voorzien van moderne luxe? Op de site van Villatent kunt u direct reserveren. Op de site kunt u bekijken waar de campings zich bevinden en ook vindt u hier meer informatie over de faciliteiten en mogelijkheden. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de glampings Frankrijk? U kunt ook contact opnemen met Villatent.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.