Kampeervakantie in Overijssel

 Als u op vakantie gaat is het de bedoeling dat u ontspannen raakt en geniet. Dit kan echter op veel verschillende manieren. Bent u iemand die graag een actieve vakantie heeft? Waarin er gefietst, gewandeld en gezwommen wordt? En houdt u van kamperen? Dan is een kampeervakantie in Overijssel iets voor u. Dit is een garantie voor een geweldige vakantie door de vele mogelijkheden van activiteiten, en dat zo dicht bij huis.

Kampeervakantie in Overijssel

Een kampeervakantie in Overijssel vindt natuurlijk plaats op Camping Heideveld. Deze camping is omringd door omgeving waar ontzettend veel te doen is. U kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen in de steden en dorpen rond deze camping, zoals Hellendoorn, Dalfsen en Ommen. Daarnaast kunt u de natuur ontdekken door naar de Archemerberg en de Lemelerberg te gaan. Deze zijn zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten. U kunt genieten van de prachtige natuur en een prachtig uitzicht. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om andere natuur te bezoeken, want hier is er genoeg van rond Camping Heideveld. Fietsen huurt u op de camping.

Interesse?

Wilt u graag een vakantie vieren en in Overijssel kamperen? Ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie die u nodig heeft en u kunt contact opnemen met de camping.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.