Juranet is een nieuwe manier van werken

Al bekend met Juranet? Dit is een nieuwe vorm van het verlenen van juridisch advies. In plaats van ingewikkeld gedoe kunt u nu eenvoudig juridisch advies krijgen over uiteenlopende onderwerpen. Hierbij kunt u denken aan ontslag, een scheiding of andere juridische vragen. Velen gingen u al voor, het is een toegankelijke manier om in contact te komen met een jurist.

Ontslag tijdens ziekte?

Een arbeidsconflict is altijd een buitengewoon vervelende situatie. Dan kan het prettig zijn om het advies van een professional op te vragen. Juranet adviseert u graag als het gaat om een arbeidsconflict. Bijvoorbeeld als u bent ontslagen tijdens uw ziekte. Benieuwd wat dan uw mogelijkheden zijn? En wat precies wel en niet mag? Dan ligt een advies van een jurist voor de hand. Juranet vertelt u graag persoonlijk wat wel en niet mag, en dat kan voor 37,50.

Hoe werkt Juranet precies?

Via de website kunt u eenvoudig uw documenten downloaden. Deze hebben de juristen nodig om uw zaak uit te pluizen en u van een goed advies te kunnen voorzien. U betaalt eenmalig 37,50, dit kan u veilig overmaken via iDeal. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur het advies waarop u zit te wachten! Meer weten of behoefte aan een advies? Vraag advies over ontslag tijdens ziekte.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.