Inentingen voor uw reis naar Zuid-Afrika en meer

Thuisvaccinaties is een website die alle informatie verstrekt over vaccinaties. Daarnaast sturen zij zelf dokters door het hele land om inentingen toe te dienen. Dit is dus een fantastische website die u zeker moet checken voordat u op reis gaat. Elk land heeft eigen vaccinaties die aangeraden worden of verplicht zijn. Dit en veel meer vindt u allemaal in een duidelijk overzicht per land op de website. De dokters zijn zeer professioneel en niet duurder dan de huisarts of GGD. Kies daarom voor de gemakken van thuisvaccinaties zonder meer te betalen.

Vaccinaties

 

Vaccinaties zijn erg belangrijk. Infectieziektes liggen altijd en overal op de loer. Deze kunt u zeer makkelijk opvangen én doorgeven. Gelukkig kunt u uzelf heel makkelijk beschermen door u te laten inenten. Voorbeelden van vaccinaties zijn die tegen drifterie, polio, hepatitis A en B, rabiës en tuberculose. Veel infectieziektes komen niet (meer) in Nederland voor, maar wel in andere landen. Zorg er daarom voor dat u altijd beschermd op reis gaat zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten zonder ziek te raken.

Afspraak maken

Wilt u vaccinaties tegen de infectieziektes in uw land van bestemming? Ga dan snel naar de website voor bijvoorbeeld inentingen voor uw reis naar Zuid-Afrika.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.