Huur een villa aan het strand

Houdt u van luxe en bent u nog op zoek naar een vakantiebestemming? Bekijk dan eens het aanbod van Sea Holiday Villas. Hier verhuren ze villa’s in Spanje, Nederland en Curaçao. Alle villa’s vindt u aan het strand, zo kunt u genieten van de zon en de zee. Een vakantiehuis op Curaçao huurt u eenvoudig bij Sea Holiday Villas.

De villa’s

De luxe villa op Curaçao ligt in Boca Gentil aan de Caribische Zee. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de zee. Vanuit uw privé zwembad ziet u de dolfijnen in zee springen. De villa is voorzien van alle gemakken. Gaat u liever naar Spanje, dan verblijft u in een prachtig nieuw penthouse voor 5 personen. Dit penthouse ligt op een luxueus appartementencomplex direct aan zee. In de omgeving is er van alles te beleven. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een villa in Nederland. Deze villa heeft zeer uitgebreide voorzieningen en een capaciteit van 6 personen. Het is gelegen op een vakantiepark en op korte loopafstand van het strand.

Reserveer een villa

Wilt u in één van de villa’s van Sea Holiday Villas verblijven? Reserveer dan direct via de site. Voor meer informatie en voor vragen gaat u ook naar de site of u neem vrijblijvend contact op.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.