Hulp van een mediator

Zit u midden in een arbeidsconflict of familiezaak en komt u er samen niet uit? Hulp van een mediator is dan voor u een oplossing. Een mediator bemiddeld voor u in een geschil en samen zoeken jullie naar een oplossing. Bij HG-nus, de mediator nabij Arnhem, staat op het gebied van mediation graag voor u klaar.

Mediation bij HG-nus

HG-nus vindt u in Elst, nabij Arnhem en is voor u de mediator in Arnhem en omgeving. U kunt hier terecht voor organisatieadvies, coaching en mediation. Ze helpen u graag bij het bemiddelen in een arbeidsconfllict, familiezaak of echtscheidingsgeschil. In de meeste gevallen in Drs. Ronald Hagenus uw mediatior in een geschil. Hij is een MFN-registermediator. Door zijn opleiding en ervaring is hij zeer geschikt als mediator in uw zakelijke geschil of familiezaak. Door een persoonlijke aanpak en een daadkrachtige, mensgerichte benadering zorgen zij voor een goede en oplossingsgerichte uitkomst in elke zaak.

Contact en informatie

HG-nus is een pragmatisch bedrijf en maakt gebruik van een gevarieerd en groot netwerk. Hierdoor kunnen zij hele specifieke kennis inzetten voor u. Op de site van HG-nus vindt u meer informatie over mediation Arnhem en de contactgegevens. Maak een afspraak en bespreek met HG-nus de mogelijkheden die zij u kunnen bieden op het gebied van mediation en organisatieadvies.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.