Hulp van een mediator

Heeft u besloten om te gaan scheiden en wilt u alles netjes regelen? Of bent u misschien al gescheiden, maar zijn nog niet alle zaken goed geregeld? Dan is het een heel goed idee om samen naar een mediator te stappen. Een ervaren mediator kan ontzettend goed helpen bij het regelen van alles omtrent een scheiding. De mediators van eerstnaardemediator hebben veel kennis en ervaring op zak en hebben daardoor niet voor niets al 12.000 zaken goed behandeld!

Scheiden en een mediator

Een mediator is een persoon die als derde bij het gesprek tussen u en uw ex-partner gaat zitten. De mediator is niet degene die oplossingen op tafel gaat leggen en er één goede uitkiest, zoals een rechter doet. Dit doet de mediator bewust niet, omdat er dan vijandige relaties ontstaan waar wederzijds vertrouwen verloren gaat. De mediator wil dat er oplossingen op tafel komen vanuit u en dat er een oplossing gekozen wordt waar u allebei achterstaat. Op deze manier zal de sfeer in de toekomst een stuk prettiger zijn dan wanneer een rechter voor één partij gekozen heeft en één partij dus zeer ontevreden en boos de zaal verlaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over mediation en of het zal helpen bij uw situatie? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. Toch nog vragen? Neem dan contact op via de contactgegevens op de website.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.