Hulp van ADHD Nederland

Heb je de diagnose ADHD en wil je begeleiding, zodat je er mee om kunt leren gaan? Dit kan bij ADHD-Centrum Nederland. De reguliere geneeskunde stelt dat er niet aan ADHD te doen is, maar bij het ADHD Nederland denken ze daar anders over. Je wordt bij dit centrum goed begeleid zodat je leert omgaan met ADHD.

De begeleiding

Bij ADHD-centrum Nederland werken coaches die erop gericht zijn om jou vaardigheden en inzichten te bieden zodat je om kunt gaan met ADHD. Dit kan op persoonlijk gebied zoals emoties en zelfvertrouwen, maar ook op praktisch gebied zoals omgaan met studeren en overzicht creëren. De begeleiding kent verschillende vormen. Bij ADHD-Centrum Nederland leer je omgaan met ADHD. Ze werken nauw samen met een GZ-psycholoog die onder andere diagnostisch onderzoek verricht bij zowel kinderen als bij volwassenen.

Een gesprek aanvragen

Ben je nu geïnteresseerd in de begeleiding van ADHD-Centrum Nederland? Je kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de kenmerken van ADHD? Je kunt altijd voor vragen terecht bij ADHD-Centrum Nederland. Ga naar de site voor de contactgegevens. Leer omgaan met ADHD en ontdek hoe zij jou kunnen leren om je brein vanaf de positieve kant te benaderen. Creëer rust en ruimte in je hoofd.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.