Hulp bij crisiscommunicatie

Heeft u hulp nodig bij crisiscommunicatie? Bij Bijl PR bent u dan aan het juiste adres. Crisiscommunicatie is niet iets wat ze er even bij doen bij Bijl PR, maar ze zijn er gespecialiseerd in. Ze hebben er wekelijks mee te maken en zijn bij vele honderden crises betrokken geweest. Ze bieden bij Bijl PR de dienst crisiscommunicatie aan binnen verschillende markten, zoals zorg, industrie, Retail, sport en overheid.

Crisiscommunicatie bij Bijl PR

De kwaliteit van je diensten of producten, je serviceverlening en je maatschappelijke betrokkenheid, het is allemaal van invloed op je reputatie. Bij Bijl PR bouwen ze mee aan jouw reputatie. Door bepaalde boodschappen te benadrukken, door voor mogelijk bijkomende effecten van handelwijzen te waarschuwen en door alles wat over jou, de organisatie of het merk wordt gezegd te monitoren. En door er in crisissituaties te zijn. Of het nu gaat om een product recall, bedrijfsbrand, fraude, scheepskaping of fabriekssluiting. Met het opzetten en uitvoeren van een crisiscommunicatiestrategie helpen ze de reputatieschade te beperken.

De diensten

Naast crisiscommunicatie kunt nog voor veel meer diensten bij Bijl PR terecht, zoals zorgcommunicatie, public relations, mediatrainingen, overheidscommunicatie en content creatie. Bent u benieuwd naar de diensten of naar de werkwijze van Bijl PR? Neem dan eens een kijkje op de site en laat u informeren.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.