Houtlook tegels perfect alternatief

Bent u op zoek naar een perfect en onderhoudsvriendelijk alternatief voor een houten vloer? Dan bent u bij de firma totaaltegel geheel aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk terecht voor houtlook tegels. Dit zijn tegels die eenvoudig zijn in het onderhoud, heel duurzaam zijn en toepasbaar zijn in iedere soort ruimte. Daarnaast is een ander groot voordeel de nauwkeurigheid in prints. U kunt een houtlook tegel nauwelijks onderscheiden van een echte houten vloer. Dit door de levensechte prints die een houtlook tegel te bieden heeft. Ook heeft een houtlook tegel een structuur die vergelijkbaar is van een echte houten vloer! Dus u heeft wel de lusten, maar niet de lasten! 

Ook voor buiten!

Bij totaaltegel vindt u ook houtlook terrastegels. Deze zijn uiteraard uitstekend toepasbaar voor buiten. U vindt de houtlook tegels in diverse kleuren en afmetingen. U kunt de warmte en de natuurlijke uitstraling van een houten vloer hiermee goed naar buiten halen. De tegels blijven buiten mooi op kleur, krassen niet en zijn daarnaast ook nog eens antislip. Vaak kan een houtlook vloer ook doorgelegd worden naar buiten; dit levert een mooi en uniek resultaat op!

Diverse tinten

Bent u benieuwd geworden naar de diverse tinten van een houtlook vloer? Surf gerust naar de website van totaaltegel om daar achter te komen!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.