Houten lamellen van Droomshutters

Bent u op zoek naar prachtige houten shutters? Dan bent u bij Droomshutters aan het juiste adres. Bij Droomshutters leveren ze verschillende soorten shutters in diverse maten en kleuren. Shutters zijn houten lamellen en een prachtige vorm van raamdecoratie.

De shutters van Droomshutters

De shutters van Droomshutters zijn snel leverbaar en worden bij u thuis geleverd en geïnstalleerd door Droomshutters. De shutters zijn van top kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld 47 mm, 63 mm en 89 mm. U kunt de shutters bedienen met een houten stok aan de voorkant, maar ook kan de stok aan de achterkant verborgen worden. Bij Droomshutters profiteert u van veel voordelen. Zo leveren zij top kwaliteit shutters voor een voordelige prijs. Daarnaast komen de installateurs bij u thuis om de shutters in te meten en u te voorzien van advies. U krijgt drie jaar garantie op de shutters.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de houten shutters en bent u benieuwd naar het assortiment? Ga dan naar de site voor het assortiment of voor meer informatie. Ook kunt u hier contact opnemen met Droomshutters. Zij zullen u voorzien van informatie en van deskundig advies. Bij Droomshutters weet u altijd waar u aan te bent.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.