High Tea op unieke locatie? Kom naar de Tuin in Rotterdam

Wil je graag een gezellige middag plannen met vriendinnen? Of wat quality time doorbrengen met je moeder? Echt bijpraten onder het genot van lekkere hapjes kan met een high tea. Bij de Tuin in Rotterdam is het mogelijk om te genieten van een high tea op een van de mooiste locaties in de stad. De Tuin ligt nabij het Kralingse bos, waar in de winter zelfs geschaatst kan worden op de Kralingse plas. Een high tea Rotterdam is geslaagd op deze locatie. 

Tijd voor elkaar onder het genot van lekkere hapjes

Het voordeel van een high tea is dat je alle tijd hebt. Je kan wat langer zitten dan tijdens de lunch, en hebt zo even tijd om echt bij te praten. De hapjes bij de Tuin in Rotterdam zijn gevarieerd van zoet tot hartig. Denk bijvoorbeeld aan zoete slagroomsoesjes en scones, maar ook hartige quiches en zalmwraps. Meer zin in wijn dan in thee? Ook is het mogelijk om een high wine te bestellen bij de Tuin in Rotterdam.

Meer weten over de Tuin?

Op de website kan u een digitale rondleiding volgen door het pand, zo krijgt u een indruk van de locatie. Wie weet is het ook iets voor u om het met een groter gezelschap te bezoeken. Op de website van Restaurant de Tuin leest u hier meer over.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.