HG nus is gespecialiseerd in familie en arbeidsmediation

Zit u midden in een familiair conflict waar u samen niet meer uitkomt? Dan is het inschakelen van een mediator een goede optie. Deze heeft een objectieve blik en wil er uiteindelijk voor zorgen dat u en de andere partij tevreden naar huis gaan. Hierbij moet u misschien allebei een beetje water bij de wijn doen, maar als dit ervoor kan zorgen dat u samen weer door een door kunt is dit zeker de moeite waard. Wilt u graag mediation in Elst? Schakel dan de hulp in van HG nus

Gespecialiseerd in familie- en arbeidsmediation

HG nus is een mediator die gespecialiseerd is in familie- en arbeidsmediation. Daarnaast kunnen ze u helpen met organisatieadvies, interim management en coaching. Ze kunnen u dus op verschillende gebieden helpen.

Neem contact op met een van de medewerkers

Wilt u contact opnemen om erachter te komen wat HG nus voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. U kunt eenvoudig het contactformulier op de website invullen of een afspraak maken. Wilt u meteen naar de site? Klik dan op de volgende link: Mediation Overbetuwe.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.