Het uitlezen van de slimme meter

Door slim om te gaan met uw energieverbruik kunt u heel wat kosten besparen. Wanneer u precies weet waar u op moet letten, wordt dit veel eenvoudiger. Bij Meter-Online is dat mogelijk. Meter-Online geeft u inzicht in uw energieverbruik door middel van een online monitoringssysteem. U kunt dan dagelijks de slimme meter uitlezen.

De slimme meter

Door de slimme meter uit te lezen wordt zichtbaar hoeveel energie u verbruikt heeft en hoeveel dit gekost heeft. U weet dan precies hoe u energie kunt besparen en dus geld. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu. U kunt dagelijks via het monitoringssysteem bekijken wat u verbruik en kosten zijn geweest. De meter verstuurd de standen dagelijks naar de netwerkbeheerder en met uw toestemming worden deze gegevens in een overzichtelijke grafiek gezet. Met uw gegevens wordt natuurlijk erg zorgvuldig omgegaan. Uw gegevens worden volledig beschermd.

Aanmelden bij Meter-Online

U kunt de slimme meter uitlezen op de computer, op uw smartphone en op uw tablet. Wilt u ook gebruik maken van de slimme meter? U kunt direct een abonnement afsluiten voor maar 19 euro per jaar. Ga voor meer informatie naar de site of neem contact op met Meter-Online. Bij Meter-Online helpen ze u graag met al uw vragen en met eventueel advies.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.