Het aantal kilometers registreren

Heeft u een eigen bedrijf en bent u veel op de weg daarvoor? Heeft u bijvoorbeeld een auto van de zaak? Of rijden uw medewerkers veel voor u naar klanten? Dan is het belangrijk om het aantal kilometers bij te houden, zodat u altijd een overzicht van de kilometers. Het belangrijkste is dat u fraude voorkomt. U, maar ook uw medewerkers, weten zo altijd waar ze aan toe zijn en hebben een duidelijk overzicht van kilometers. U kunt voor de kilometerregistratie goed terecht bij TraQz. TraQz is dé specialist op het gebied van rittenregistratie. Ze hebben verschillende systemen, waardoor u altijd wel een passend systeem heeft. 

TraQz

Bij TraQz bent u als klant altijd het middelpunt. Het gaat om uw bedrijf en uw situatie. Daar houden ze dan ook altijd rekening mee. De systemen van TraQz worden ondersteund met gedetailleerde routekaarten. Dat is wel zo praktisch om dat erbij te hebben. Gegarandeerde kostenbesparing, snelle terugverdientijd en direct merkbare operationele voordelen. Dat is TraQz.

Kilometers bijhouden

Wilt u kilometers bijhouden van u en uw medewerkers? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen over TraQz? Bekijk dan eens de website. Hier vindt u meer informatie en de contactgegevens. Klik hier voor de website.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.