Handdoeken laten borduren

Iedereen gebruikt zo goed als elke dag handdoeken. Of dit nou alleen voor je handen is, voor je hele lichaam of om erop te liggen als je op het strand bent. Er is veel verschil in de kwaliteit, dikte en grootte van handdoeken. De beste kwaliteit die je kunt vinden is Turks katoen. Handdoeken van Turks katoen vind je bij badjassen-handdoeken.nl. Hier vind je ook veel verschillende maten en diktes en kun je zelfs je badjassen en handdoeken laten borduren!

Mogelijkheden

Als je je handdoeken of badjassen wilt laten borduren, kan dit voor een klein prijsje bij badjassen-handdoeken.nl. Je kunt je naam laten borduren, wat leuk is voor een verjaardag of heel handig zodat je elkaars handdoeken niet door elkaar haalt. Daarnaast kun je een logo laten borduren. Dit is handig en leuk voor je bedrijf of gewoon leuk om je favoriete voetbalclub op je handdoek te hebben. Namen kunnen voor 12,95 euro op een handdoek of badjas geborduurd worden. Voor een logo ligt de prijs niet vast, u kunt contact opnemen over hoeveel het ongeveer zal kosten. De badjassen en handdoeken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en je kunt ook verschillende kleuren kiezen voor het borduursel.

Contact opnemen

Wil je graag een handdoek of kinderbadjas laten borduren? Neem dan contact op met badjassen-handdoeken.nl. Je vindt alle contactgegevens op de website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.