Geen vakantie zonder subtropisch zwembad

Eigenlijk is een goede vakantie niet meer compleet zonder  subtropisch zwembad. Dit geeft namelijk de mogelijkheid om altijd iets leuks te doen, ook als het regent dat het giet. Wij hebben een goede tip, namelijk vakantiepark De Leistert. Dit bungalowpark heeft namelijk niet één, maar meerdere zwembaden. Deze hebben verschillende gave glijbanen, chille bubbelbaden en een super stroomversnelling. Bij het zwembadterras vind je een kleine bar en natuurlijk beschikt het zwembad over kleedhokjes, toiletten, douches en kluisjes. Iedereen kan mee. De zwembaden zijn goed toegankelijk voor zowel kinderen als ouderen en mindervaliden.

 

Regen? Geen paniek!

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar bij een vakantie in Nederland kun je er nooit vanuit gaan dat de hele week de zon schijnt. Juist daarom is het zo fijn om ook bij slechter weer verzekerd te zijn van een leuke vakantiedag. Bij De Leistert is er altijd iets te doen, ook bij regen. Al gehoord over de indoor speeljungle waar kinderen kunnen klimmen en klauteren? Of het klushuis? Bij mooi weer springen we natuurlijk in de roei- en speelvijver. Of leg je lekker je handdoekje uit in de ligweide. Huur een paar fietsen of skelters om de omgeving te ontdekken. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan een van de vele buitensporten en spellen die hier worden aangeboden.

 

Reserveer op tijd je plekje

Zeker voor het hoogseizoen kan het aantal boekingen enorm snel oplopen. Een populaire plek dus! Zorg dus dat je tijdig boekt, om niemand teleur te hoeven stellen. Op de website staat een uitgebreide omschrijving van de verblijfsmogelijkheden en faciliteiten. Bij vragen helpen de receptiemedewerkers van De Leistert je graag met aanvullende informatie en mogelijkheden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.