Geen camping zonder subtropisch zwembad

Boek eens een bungalowpark met subtropisch zwembad. Hier kun je je bij elk weerstype vermaken. Zeker wanneer er niet een, maar meerdere zwembaden zijn. Met je eigen pasje kun je iedere dag een duik nemen. Het bungalowpark heeft meerdere zwembaden, verschillende gave glijbanen, bubbelbaden en een supervette stroomversnelling. Voor kleinere kinderen is er het kleuter- en peuterbad. Bij het zwembad zijn kleedhokjes, toiletten, douches en kluisjes. Ook is er een invalidenunit aanwezig.

 

Weer of geen weer

Bang voor slecht weer tijdens jullie vakantie hoef je eigenlijk niet meer te zijn. Er is voor iedere weersomstandigheid een passende vakantiedag. Is het zomers weer buiten? Dan gaan we natuurlijk niet binnen zwemmen. Naast het subtropisch zwembad, beschikt de camping over meerdere buitenzwemgelegenheden. In het verwarmde buitengolfslagbad van de camping bijvoorbeeld. Lekker in de buitenlucht! Spring in de roei- en speelvijver. Hier leg je lekker je handdoekje uit in de ligweide. Laat je vanaf de glijbaan helemaal in de stroomversnelling storten. Neem anders alvast eens een kijkje bij de virtuele wandeling door het bungalowpark met subtropisch zwembad. Op die manier krijgen jullie vast een goede indruk van het zwembad waar jullie misschien straks wel echt zwemmen.

 

Verzeker jezelf van de mooiste plaats

De Leistert is een erg populaire camping. Veel gezinnen die al eens geweest zijn, komen weer terug. Het aantal boekingen stroomt voor ieder hoogseizoen binnen. Een populaire plek dus! Zorg dus dat je tijdig boekt, om niemand teleur te hoeven stellen. Op de website staat een uitgebreide omschrijving van de verblijfsmogelijkheden en faciliteiten. Heb je vragen? Dan vertellen de receptiemedewerkers van De Leistert je graag aanvullende informatie en mogelijkheden. Op die manier kunnen jullie je in ieder geval zeker voorbereiden op een heerlijke vakantie op de camping in Limburg mét subtropisch zwembad.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.