Gedichten lezen en plaatsen

Schrijft u graag gedichten en wilt u deze ook met anderen delen? Plaats dan uw gedichten op Gedichten.net. Gedichten.net is een gedichtensite en de grootste van de Benelux. U kunt op deze site uw gedichten toevoegen, andere gedichten lezen en reageren op gedichten. Ook kunt u meedoen aan wedstrijden. Bent u op zoek naar huwelijksgedichten? Zoek er dan één uit op Gedichten.net.

De verschillende gedichten

Op Gedichten.net vindt u veel verschillende categorien met gedichten. Zo vindt u hier onder andere huwelijksgedichten, liefdesgedichten, rouwgedichten, familiegedichten, kerstgedichten, Sinterklaasgedichten, natuurgedichten, beterschapsgedichten en nog veel meer. U kunt deze gedichten lezen en er op reageren. Heeft u een mooi gedicht geschreven en wilt u het delen? Plaats het dan op de site en dan kunnen anderen van uw gedicht genieten. Krijgt uw gedicht in een bepaalde periode de hoogste waardering, dan komt het terecht op de wedstrijdpagina. Uiteindelijk vallen de drie gedichten die bovenaan staan in de prijzen.

De gedichten bekijken op de site

Bent u benieuwd naar de gedichten van Gedichten.net en wilt u ze bekijken? Ga dan naar de site. Ook kunt u direct een gedicht plaatsen en anderen van uw gedichten laten genieten. Voor meer informatie gaat u naar de site.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.