Financiële hulp van Joost Melis

Bent u op zoek naar een informal investor die uw bedrijf kan helpen om financieel weer in rustig vaarwater te komen? Bij Joost Melis bent u dan aan het juiste adres. Joost Melis runt een onafhankelijke investerings- en bedrijfsfinancieringsmaatschappij.

De mogelijkheden van Joost Melis

Joost Melis stelt voor u de financiële middelen ter beschikking, maar ook persoonlijke expertise en inzet. Joost Melis treed voor u op als ondernemingscoach. Hij biedt u ook strategische perspectieven tot groei. Dit doet hij door middel van bijvoorbeeld overnames of samenvoeging met vergelijkbare bedrijfsactiviteiten. Hij hanteert geen vaste werkwijze, maar is er vooral op uit om prettig samen te werken. Joost Melis helpt graag bedrijven die op het punt staan failliet te gaan. Deze bedrijven kunnen er met zijn hulp weer bovenop komen. Hij richt zich op bedrijven in Nederland en België uit verschillende branches.

Joost Melis als trouble shooter

Joost Melis heeft een groot netwerk en kent de weg naar geldschieters. Mist u de financiële middelen en kunt u de hulp van Joost Melis goed gebruiken? Hij kan u bijstaan als trouble shooter. Neem vrijblijvend contact op met Joost Melis en hij helpt u graag verder. Voor meer informatie gaat u naar de site.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.