Fietsenwinkel Hoofddorp

Bent u in het bezit van een scooter of fiets en is deze hard toe aan onderhoud? Laat uw scooter of fiets dan ophalen door VVR Parts. Ja, u hoort het goed. VVR Parts kan uw scooter of fiets zelfs ophalen, dat is geen enkel probleem. Naast het repareren van uw scooter of fiets kunt u ook gewoon losse onderdelen kopen. Dit kan via de webshop, maar ook gewoon in de winkel zelf. VVR Parts is gevestigd in Hoofddorp op een centrale locatie, zodat ze altijd goed bereikbaar zijn. Klik hier voor meer informatie

Dienstverlening

Voor een goede service kunt u altijd terecht bij de medewerkers van VVR Parts. Dit is namelijk dé fietsenwinkel waar u moet zijn als u uw scooter, fiets of misschien zelfs motor wilt laten repareren. U kunt het natuurlijk ook zelf proberen, maar pas wel op dat u niks beschadigd. Dan lopen de kosten alleen maar op. Wilt u uw vervoersmiddel snel laten repareren? Bel dan eventjes van te voren, zodat u gelijk weet of dit mogelijk is of niet.

Afspraak maken

Wilt u uw vervoersmiddel laten repareren door VVR Parts? Neem dan contact op met het telefoonnummer dat staat vermeldt op de website. U kunt uw vervoersmiddel tussen 8 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds langs brengen of u kunt ervoor kiezen om deze op te laten halen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.