Eten in Beekbergen

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Apeldoorn waar u heerlijk kunt eten? Kom dan eten bij Restaurant Het Jachthuis in Beekbergen. De sfeer bij dit restaurant is ouderwets en gastvrij. U kunt hier heerlijk eten, waaronder wild. De kaart wordt steeds uitgebreider, hierdoor heeft u een ruime keus.

Bij Restaurant Het Jachthuis

Restaurant Het Jachthuis vindt u op droompark Beekbergen. Het restaurant is niet alleen voor gasten, u kunt er altijd komen eten. Het restaurant biedt u een lunch, a la carte gerechten, high tea en meer. U kunt hier terecht met een klein gezelschap, maar ook zeker voor groepen is het erg geschikt. Bij Het Jachthuis komen vaak grote groepen eten voor een receptie, verjaardag of vergadering. Er wordt regelmatig een thema avond georganiseerd. Voorbeelden van thema’s zijn de Hollandse avond, 70-ties disco party of een Tiroler avond. Deze thema avonden zijn inclusief eten, drinken en leuke muziek.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar Restaurant Het Jachthuis en wilt u lekker eten bij Apeldoorn? Ga naar de site voor meer informatie over het restaurant en bekijk de menukaart. Ook kunt u natuurlijk direct reserveren voor een plaatsje via de site of via de telefoon.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.