Eten en varen in Giethoorn

Wilt u graag met uw gezin, familie, vrienden, buren of collega’s een dagje weg? En bent u op zoek naar (verschillende) activiteiten die te maken hebben met natuur, creativiteit of sport? Dan moet u zeker de Witte Hoeve inschakelen. Zij zijn gevestigd in Giethoorn en zullen zorgen voor een volledig gevulde dag met verschillende activiteiten die geschikt zijn voor alle gezelschappen en leeftijden. Laat u verassen door de Witte Hoeve en leer met uw gezelschap het prachtige Giethoorn kennen, bijvoorbeeld door te varen in Giethoorn.

De mogelijkheden

Zoals hierboven al even werd genoemd zijn er verschillende mogelijkheden. De Witte Hoeve regelt verschillende activiteiten die te maken hebben met de natuur, creativiteit en/of sport. Giethoorn staat onder andere bekend om haar prachtige grachten, bruggen en natuur. Dit is op geen betere manier te ontdekken dan door middel van een bootvaart. Daarnaast is het ook mogelijk om Giethoorn te leren kennen op de fiets of op de step. Wilt u liever (ook) creatief bezig zijn? Dan kunt u kaarsen maken of glaskralen branden. De dag zal altijd afgesloten worden met lekker eten.

Eten

Voor het eten zijn ook verschillende mogelijkheden. U kunt de dag afsluiten met een geheel verzorgde barbecue of kiezen voor een tafel in het restaurant in Giethoorn. U kunt contact opnemen via de website voor reserveren of vragen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.