Etagevloeren.nl is dé leverancier van de etagevloer.

Heeft u een pand met te weinig ruimte? En wilt u liever niet verhuizen of verbouwen? Dan hebben wij van Etagevloeren.nl de oplossing voor u! Hoezo plaatst u geen etagevloer? Dit is een gemakkelijke manier om inpandig extra ruimte te krijgen. Daarbij is het ook nog eens betaalbaar en omdat u niet hoeft te verbouwen en / of verhuizen scheelt het u veel geld! De etagevloer is eenvoudig te demonteren en uit te breiden. De kracht van het systeem blijft hierbij als voorheen! 

Voor elke branche een etagevloer!

Of u nu werkzaam bent in de zorg of in de horeca: de etagevloer van Etagevloeren.nl zijn overal toe te passen. De specifieke functionaliteit wordt aangepast met completerende technische en gebruiksaccessoires. Daarbij leveren we de vloer in standaardkleuren maar is het ook mogelijk de vloer in uw huisstijl te krijgen. Wij leveren in alle kleuren! Neem hiervoor even contact met ons op. Zoekt u echt maatwerk? Dan zit u bij ons niet vast aan standaardoplossingen. Wij komen graag samen met u tot de oplossing die voldoet aan uw situatie én budget.

 

 

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over de etagevloer kunt u terecht op onze website. Hier vindt u bijvoorbeeld ook meer informatie over de bordesvloer. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.