Elektronisch ondertekenen met de oplossingen van Evidos

Het ondertekenen van documenten, zoals offertes, contracten of polissen, kost veel tijd en hier heeft u niet altijd tijd voor. U hoeft uw documenten niet langer handmatig te ondertekenen. Evidos heeft voor u een passende oplossing. Evidos levert oplossingen voor elektronisch ondertekenen. Met de oplossingen van Evidos kunt u kosten besparen en uw producten en diensten sneller en efficiënter leveren.

Digitaal ondertekenen

Met de oplossingen van Evidos kunt u alle soorten documenten digitaal ondertekenen, maar ook waarmerken of aangetekend versturen. U hoeft uw documenten niet langer op papier uit te printen en te ondertekenen. U voorziet de documenten gewoon van een digitale handtekening. Evidos zorgt er voor dat u op een veilige manier documenten elektronisch kan ondertekenen. Bij Evidos bieden ze u verschillende oplossingen aan voor het digitaal ondertekenen. Er is voor iedere situatie een passende oplossing. De Simple Sign Pad is één van de oplossingen van Evidos. Hiermee zet u aan de balie of onderweg een handtekening met een digitale pen. Naast de Simple Sign pad zijn er nog veel meer oplossingen. Op de site vindt u het volledige aanbod.

Op de site

Wilt u gebruik maken van elektronisch ondertekenen? Ga naar de site van Evidos en vraag vrijblijvend informatie aan. Ook kunt u hier direct een afspraak plannen. Op de site vindt u meer informatie over de oplossing voor een digitale ondertekening.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.