Eeuwige lentes: het weer van Tenerife

Bent u aan het brainstormen over waar u naar toe gaat op vakantie? Ik kan u een handje helpen door informatie vrij te geven over het Spaanse eiland Tenerife. Tenerife is één van de Canarische eiland en zeer populair bij (Europese) toeristen. Dit komt onder andere door het heerlijke weer het hele jaar door. In dit artikel zal ik u meer vertellen over het weer van Tenerife.

Eeuwige lentes

Het Spaanse eiland heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen warm weer, maar als u een zon, zee strand vakantie wilt is lekker weer natuurlijk een must. U kunt echter in de winter ook zeker terecht op dit eiland. Tenerife staat bekend om de eeuwige lentes. Dit kunnen wij vertalen naar lekker weer het hele jaar door. In de zomer is het overdag zo’n 30 graden, dit zal ’s nachts dalen naar 20 graden. U kunt dus dag en nacht genieten van zomerweer. In de winter kan het overdag zo’n 20 graden worden maximaal. Hierdoor is het dus ook zeker een optie om de barre winter in Nederland te ontglippen.

Alles over Tenerife

Wilt u meer weten dan alleen het klimaat op Tenerife? Dan moet u hier klikken. Deze website heeft alle belangrijke informatie over het eiland verzameld. Voor vragen zie de contactgegevens.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.