Een wellness in Ridderkerk is voor iedereen aanrader

Binnenkort lekker een dagje weg, zodat u aan alle drukte en stress kunt ontsnappen en even heerlijk tot rust kunt komen? Dan is er geen betere plek dan een wellness center. Hier kunt u heerlijk zwemmen, sauna’s bezoeken en verschillende behandelingen ondergaan, zoals een massage. Meer relaxed en verzorgd kunt u niet zijn dan na een dag in een wellness in Ridderkerk.

Thermen Holiday

In Ridderkerk vindt u Thermen Holiday. Dit is een hele goede wellness center en zeker een aanrader. Dit omdat er heel veel ruimte en keuze is als het gaan om baden, sauna’s en behandelingen. En toch kunt u persoonlijke verzorging krijgen en zult u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Kies voor de sauna die het beste bij u past en kies daarbij een heerlijke massage, hammam behandeling of iets anders wat u heerlijk lijkt. U kunt alleen gaan of met iemand anders, zodat u gezellig samen kunt ontspannen en eventueel bij kunt kletsen. Zeker iets wat u een keer moet proberen.

Langskomen

Op de website vindt u informatie over het adres en de openingstijden. Geniet nu van veel acties of kom langs met uw nationale sauna bon om deze goed te besteden bij Thermen Holiday, de sauna in Ridderkerk.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.