Een website laten vertalen

Heeft u een website die u wilt vertalen in een voor u onbekende taal en komt u er zelf niet uit? Dan kunt u de website laten vertalen door Vertaalbureau Tongo. Vertaalbureau Tongo is een full-service vertaalbureau en zorgt voor een website vertaling, maar ook voor vertalingen van documenten in alle gangbare talen. Zij leveren voor u snel een 100% juiste vertaling.

Snelle service

Bij Vertaalbureau Tongo leveren ze snelle service voor de vertaling van uw website. U bent altijd zeker van een 100% juiste vertaling en in de meeste gevallen worden er geen extra kosten berekend voor spoed opdrachten. Bij Tongo hanteren ze heldere en scherpe tarieven en houden ze met u persoonlijk contact over uw vertaalopdracht. Tongo kan voor u bijvoorbeeld snel een vertaling Nederlands Turks leveren. Er werken ervaren vertalers bij Tongo die bekend zijn met de taal, het land en de gewoontes. Op deze manier kunnen zij voor u een 100% juiste vertaling leveren.

De juiste vertaling

Bij Vertaalbureau Tongo bent u snel in het bezit van de juiste vertaling, bijvoorbeeld de vertaling Nederlands Turks en natuurlijk ook Turks Nederlands. Bent u benieuwd wat Tongo voor u kan betekenen? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem contact op met Tongo. Als u op de site aangeeft hoeveel pagina’s er vertaald moeten worden, dan kan Tongo voor u een vrijblijvende offerte maken.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.