Een vakantiehuis op Curacao

Wilt u op vakantie naar een tropisch eiland in de caribische zee, maar bent u nog op zoek naar de juiste bestemming en het juiste verblijf? Bekijk dan eens het vakantiehuis Curaçao van SEA Holiday Villas. SEA Holiday Villas beschikt over diverse vakantiehuizen. Zo hebben ze een huis op Curaçao, in Spanje en in Nederland.

Curaçao

Boekt u het vakantiehuis op Curaçao bij SEA Holiday Villas, dan verblijft u in Villa Las Olas. Dit is werkelijk een prachtige villa en voorzien van alle gemakken. De villa beschikt over vier slaapkamer, drie badkamers en een compleet ingerichte keuken. Daarnaast heeft het huis een tropische tuin met een privé zwembad. Vanuit uw tuin kunt u de dolfijnen in de zee zien springen. Het is echt een prachtige locatie direct aan het strand. U kunt genieten van zon, zee en strand of u gaat duiken, snorkelen of fietsen. Curaçao heeft u veel te bieden en Villa Las Olas draagt daar aan bij.

Informatie en reserveren

Wilt u verblijven in Villa Las Olas op Curaçao ? Ga naar de site voor een reservering. U kunt hier ook terecht voor meer informatie over de vakantiehuizen. Bij SEA Holiday Villas bent u aan het juiste adres voor een luxe vakantie.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.