Een unieke zaal huren

Binnenkort jarig of gaat u trouwen? Dan is het altijd zaak om een goede locatie te kiezen voor het vieren van uw verjaardag of trouwerij. Echter is er in de omgeving van Zoetermeer weinig keuze. Echter heeft ’t Manneke een zeer goede zaal in hun handen en bieden zij deze ter verhuur aan. Het is mogelijk om met 10 tot 250 personen feest te vieren in één van de zalen van t Manneke. Bovendien is de ligging van ’t Manneke ook nog eens enorm goed, waardoor het gemakkelijk te bereiken is.

De voordelen

De voordelen op een rijtje. De zalen van ’t Manneke zijn allemaal voorzien van zeer moderne apparatuur en kunnen volledig naar eigen wens worden aangekleed in kleur/thema. Het is daarnaast ook nog eens enorm goed gelegen, zoals al eerder aangegeven. De bereikbaarheid is zeer goed, waardoor de gasten de locatie gemakkelijk kunnen bereiken. Bovendien is er parkeerplaats voor iedereen, waardoor het parkeren voor iedereen gewoon mogelijk is. Bovendien is het ook mogelijk om culinaire mogelijkheden van ’t Manneke te krijgen.

Neem contact op

Wilt u meer weten en contact opnemen met ’t Manneke? Surf dan direct naar hun website en lees hier alles over de mogelijkheid voor een zaal huren in Zoetermeer.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.