Een slowjuicer koopt u bij Greenis Europe

Altijd al zelf sappen en smoothies willen maken? Dat kan! Met een slowjuicer. Zo bepaal jij alle ingrediënten en kun jij heerlijk experimenteren met alle verschillende smaken van groente en fruit, maar misschien ook melk, yoghurt en noten. Je hoeft niet langer de deur uit om te betalen voor een smoothie of sap die op de kaart staan. Je bent helemaal vrij in alles en het scheelt ontzettend veel geld. Kies voor een slowjuicer van Greenis Europe.

Meer over de slowjuicer

De slowjuicer van Greenis Europe heeft ontzettend veel voordelen. Ten eerste de manier waarop de smoothies worden gemaakt. Dit gebeurt namelijk op een speciale manier. De keywords hierbij zijn langzaam en hitte-vrij. Dit zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen behouden worden waardoor de voedingswaarde zeer hoog is. Ten tweede wordt het pulp automatisch van het pap gescheiden, waardoor de kwaliteit en smaak extra lekker is. Ten derde de voordelen dat de slowjuicer weinig geluid maakt en weinig energie verbruikt. Ten vierde het uiterlijk. Het apparaat heeft een mooie moderne uitstraling en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de slowjuicer? Wilt u meer informatie of wilt u direct een slowjuicer in huis halen? Ga dan naar de website om contact op te nemen of om de slowjuicer te bestellen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.