Een rouwstuk laten bezorgen

Wilt u bloemen laten bezorgen voor iemand in een rouwperiode? Bij BoeketCadeau kunt u rouwstukken bestellen en laten bezorgen. Bij BoeketCadeau vindt u prachtige boeketten bloemen, maar ook kunt u hier wijn bezorgen en andere cadeaus.

Rouwstukken bestellen en laten bezorgen

Rouwstukken kunnen in verschillende vormen gemaakt worden. U kunt zelf de vorm en stijl samenstellen of u kiest uit het bestaande assortiment. In het assortiment hebben ze veel soorten bloemen in verschillende kleuren. U kunt kiezen voor een klassiek rond rouwstuk of een ronde rouwbiedemeier, maar ook voor een druppelrouwstuk. Bij BoeketCadeau is alles mogelijk. U kunt het rouwstuk bestellen bij BoeketCadeau voor 12.00 en dan wordt het de zelfde dag nog verzonden. Bij het rouwstuk kunt u een kaart of een bedrukt lint toevoegen. De bloemen kunt u laten bezorgen waar u wilt, ook bij een uitvaartonderneming bijvoorbeeld, op een thuisadres of op meerdere adressen.

Informatie en contact

Wilt u een rouwstuk laten bezorgen om iemand een hart onder de riem te steken? Ga naar BoeketCadeau.nl en bekijk het assortiment. Kies een mooi stuk uit het assortiment of stel er zelf één samen. Voor meer informatie gaat u naar de site of neemt u contact op met BoeketCadeau en zij helpen u graag verder.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.