Een rollenbaan nodig?

Heeft u een eigen productiehal waar u producten op moet slaan? Of wilt u ze ook fabriceren en hier verpakken? Als u eenrollenbaangebruikt, kunt u efficiënt artikelen verplaatsen binnen een productieruimte. Het maakt niet uit op welke manier: van boven naar onder of naar een hele andere ruimte. Maar hoe weet u welke het beste past bij uw producten? Hier leest u meer over in dit blog.

Welke rollenbanen zijn er?

De rollenbanen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium of keramiek. De rollen waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. Hierdoor gaat verder alles automatische en hoeft u zelf handmatig niks te doen. Er zijn ook verschillende soorten rollen, zoals de aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Welke producten fabriceert u en wilt u verplaatsen? De soorten rollenbanen zijn de aangedreven rollenbaan, de zwaartekracht rollenbaan en de harmonica rollenbaan. Welke kiest u?

Vragen?

Het is handig om van tevoren nog even hulp in te schakelen zodat u er zeker van bent dat het de juiste rollenbaan is voor uw producten. Neem daarom even contact op metACB Transportbanden, want zij hebben een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit rollenbanen en kunnen u voorzien van een passend advies en al uw vragen beantwoorden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.