Een prachtige parketvloer

Bent u op zoek naar een bedrijf om u te helpen bij het leggen van een prachtige parketvloer? Of wilt u uw parketvloer laten schuren of behandelen? Bij Maerssens Vloerenhuys bent u aan het juiste adres. Maerssens Vloerenhuys is een ervaren en vakkundig bedrijf dat gebruikt maakt van de beste materialen en technieken. Zij zorgen voor een prachtige vloer.

De diensten

Bij Maerssens Vloerenhuys leggen ze parket op een traditionele en ambachtelijke wijze. Het opgeleide en geschoolde personeel staat voor u klaar. U kunt terecht bij Maerssen Vloerenhuys voor gelaagd parket, laminaat en planken. Ze leggen alle soorten parket en laminaat en voldoen graag aan uw wensen. Daarnaast heeft u keuze uit alle soorten sfeerplinten. Naast het leggen van een vloer, kunt u ook terecht voor het onderhoud van uw vloer. Maerssens Vloerenhuys kan uw parketvloer schuren en behandelen. Ze reinigen uw vloer en zorgen voor een mooie afwerking. Na deze behandeling ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Wilt u een patroonvloer laten leggen? Ook dat is natuurlijk geen probleem bij Maerssens Vloerenhuys.

Het assortiment

Bij Maerssens Vloerenhuys hebben ze een breed assortiment en de producten worden al snel geleverd. Bent u benieuwd naar het assortiment en wilt u weten wat ze bij Maerssens Vloerenhuys voor u kunnen betekenen voor parket Utrecht? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.