Een onafhankelijk ecologisch advies-en onderzoeksbureau

Bent u op zoek naar onafhankelijk ecologisch advies? Bij Bureau Viridis bent u aan het juiste adres. Bureau Viridis is een ecologisch advies-en onderzoeksbureau dat landelijk werkzaam is voor natuur en landschap. De werknemers van Bureau Virdis hebben een ruime vakbekwaamheid op het gebied van natuur, landschap, flora en fauna. Met dank aan de jarenlange ervaringen vele onderzoeken kan Bureau Viridis u het advies geven wat u nodig heeft. Naast een advies-en onderzoeksbureau is Bureau Viridis specialist op het gebied van ecologische begeleiding. Op dit moment begeleidt Bureau Viridis een groot aantal diverse projecten door het hele land heen.

In samenwerking met Bureau Viridis

Bureau Viridis werk samen met overheden, natuurbeschermingsorganisaties, terreinbeheerders, waterschappen, bedrijven en particulieren. Bureau Viridis begeleid hier bij projecten. Voorbeelden van die projecten zijn ruimtelijke ontwikkelingen, natuuronderzoeken, vis onderzoeken, quickscans, soortenonderzoeken en natuurlijk advisering.

Creatief, doelgericht en flexibel

Op de website van het ecologisch adviesbureau Viridis kunt u alle projecten vinden die zij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. U kunt ook op de website terecht wanneer u vragen heeft voor Viridis en graag contact op wilt nemen. U kunt telefonisch-en mailcontact opnemen met een van de medewerkers. Voor een afspraak bent u welkom bij onze vestiging in Culemborg.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.