Een mediator nabij Arnhem

Zit u midden in een zakelijk conflict of juist in een familiezaak en bent u zelf niet in staat om het conflict op te lossen? Hulp van een professional is dan een goede oplossing. HG-nus in Elst staat voor u klaar bij diverse conflicten. Conflicten kunnen op verschillende manieren worden opgelost en dat is waar HG-nus de partijen bij gaat helpen. HG-nus is de mediator in Arnhem.

Mediation bij HG-nus

Wanneer u zelf niet het conflict weet op te lossen, kan een gesprek onder begeleiding van een derde een goede oplossing zijn. HG-nus is deze professionele derde. Bij HG-nus kunt u terecht voor arbeidsconflicten en familiezaken. U wordt dan bijgestaan door een mediator. Drs. Hagenus is meestal uw mediator. Drs Hagenus is een ervaren en gecertificeerd mediator. HG-nus is gespecialiseerd in mediation, maar ook in interim-management, organisatieadvies en coaching. HG-nus maakt gebruik van een sterk en gevarieerd netwerk en kunnen daarom hele specifieke kennis in zetten. HG-nus kan hulp inschakelen van bijvoorbeeld een notaris, makelaar, jurist, accountant of kinderpsycholoog.

Informatie en contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u gelijk hulp van HG-nus inschakelen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met HG-nus en dan helpen zij u graag verder. Op de site kunt u terecht voor meer informatie over mediation in Gelderland.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.