Een machine voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar machines voor uw bedrijf? Bekijk dan eens het aanbod van HDLasers. Hier kunt u verschillende machines kopen. Ze bieden een serie laser snij- en graveermachines en Fiberlaser markeersystemen van uitstekende kwaliteit voor zeer scherpe prijzen.

Service van HDLasers

Service staat binnen HDLasers hoog in het vaandel. Zo onderscheiden zij zich van de concurrent. Om de service te garanderen hebben zij een aantal unieke voordelen. Zo hebben ze alleen machines van hoogwaardige kwaliteit. Om in te spelen op prijs/kwaliteit verhouding zijn de machines opgebouwd uit hoogwaardige kwaliteit onderdelen in een robuuste behuizing. Ook worden alle binnengekomen machines zorgvuldig gecontroleerd en getest. Daarnaast hebben ze vakkundige adviseurs in huis en technische installateurs en systeemtrainers van hoog niveau. Zij staan altijd voor u klaar indien u vragen heeft over het systeem. Ook onderscheid HDLasers zich doordat zij geen bijkomende kosten hanteren. Een gekochte laser wordt namelijk turn-key geleverd. Dit houdt in dat alle prijzen inclusief training en installatie zijn.

Benieuwd naar het aanbod

U kunt bij HDLasers al een snijmachine kopen vanaf € 2.950. Voor het volledige aanbod machines kunt u naar de site gaan. Bent u benieuwd? Klik dan hier.  U kunt ook een offerte aanvragen via de site en voor al uw vragen terecht bij het service team.

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.