Een luxe trouwauto huren

Gaat u trouwen en bent u nog op zoek naar vervoer op uw speciale dag? Belvedere Trouwservice kan u helpen. Bij Belvedere Trouwservice kunt u luxe trouwauto’s huren. Wilt u een luxe auto huren in Rotterdam? Dan bent u bij Belvedere Trouwservice aan het juiste adres. Belvedere heeft verschillende auto’s te huur. Het zijn auto’s waar u niet dagelijks in rijdt en dat maakt het juist speciaal op de mooie dag.

De collectie klassieke auto’s

Belvedere Trouwservice geeft u op uw trouwdag de mogelijkheid om in een luxe en speciale auto te rijden. De collectie van Belvedere Trouwservice is één van de mooiste klassieke collecties van Noord-Nederland. In de collectie van Belvedere vindt u verschillende auto’s. Voorbeelden zijn de Rolls Royce in verschillende uitvoeringen, de Caddillac Sedan, de Mercedes 500 S, de Citroen Traction Avant en de Maybach.

Een auto huren voor een bijzondere dag

Bij Belvedere Trouwservice kunt u mooie klassieke auto’s huren voor een bijzondere dag. U kunt de auto tijdens uw huwelijk huren, maar ook voor andere gelegenheden en uitjes. Een trouwauto in Friesland huren doet u bij Belvedere Trouwservice. Ga naar de site en bekijk de auto’s. Op de site kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.