Een luxe auto huren bij Belvedere Trouwservice

Voor een trouwerij wilt u natuurlijk niet in een gewone auto gereden worden. Bent u op zoek naar een speciale en luxe auto om te huren voor uw trouwerij? Bij Belvedere Trouwservice bent u aan het juiste adres. Belvedere Trouwservice voorziet u in een luxe huurauto. De auto’s worden naast bruiloften ook ingezet voor gouden jubilarissen en exclusief vervoer vanaf vliegvelden. Een luxe auto huren in Rotterdam? Dat kan bij Belvedere Trouwservice.

De diverse auto’s

Bij Belvedere Trouwservice kunt u diverse auto huren. Voorbeelden van auto’s zijn de Rolls Royce Alexandra, de Rolls Royce Zsa Zsa, de Rolls Roys Zima, de Caddillac Sedan De Ville, De Citroën Traction Avant en de Mercedes 500 S. Ook hebben ze bij Belvedere Trouwservice nog een aantal unieke auto’s te huur, waaronder de Maybach. Op uw trouwdag krijgt u de mogelijkheid om in de auto te rijden waar altijd al in hebt willen rijden.

Een auto huren

Wilt u één van de speciale en unieke auto’s van Belvedere Trouwservice huren? Ga naar de site voor meer informatie over de auto’s en het huren. Op de site kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een trouwauto Friesland en dan hoort u zo spoedig mogelijk van Belvedere Trouwservice

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.