Een kindvriendelijke camping in Limburg

De zomer is bijna aangebroken, maar heeft u nog geen vakantieplannen gemaakt? Kiest u er voor om in Nederland te blijven? Dan hebben wij een leuk idee! Ga eens naar Recreatiepark de Leistert in Limburg. De camping van dit park heeft de titel ‘Best Camping’ gekregen en maar liefst vijf sterren van de ANWB. Recreatiepark de Leistert is dus eenkindvriendelijke camping in Limburg. Gaat u met uw kinderen op vakantie? Dan is er in ieder geval voldoende te doen op de camping. De camping beschikt over een recreatieteam om de kleintjes te vermaken. U kunt natuurlijk zelf heerlijk lezen terwijl de kinderen gaan zwemmen.

Heerlijke accommodaties

De camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen van twee tot en met tien jaar. Op het recreatiepark bevinden zich verschillende speelplekken waar zij zich prima kunnen vermaken. Ook zijn er verschillende boomhutten waar ze in kunnen klimmen. De auto parkeren is ook geen probleem, daar zijn verschillende plekken voor. Voor meer informatie over deze kampeerplaats kunt u terecht op de website van recreatieparkde Leistert.

Vragen over de camping

Wilt u graag een plekje reserveren en bent u benieuwd naar de accommodaties? Bekijk dan de website en vindt daar meer informatie. U kunt hier de camping vast bekijken via verschillende foto’s. Wie weet staat u binnenkort op Recreatiepark de Leistert.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.