Een gemakkelijke bandenkeuze met het EU bandenlabel

Bent u op zoek naar velgen of banden in Helmond? Bandenvelg biedt u een ruim assortiment en heeft een overzichtelijke website met veel mogelijkheden. Wist u dat bandenfabrikanten sinds  november 2012 verplicht zijn om hun banden met een EU bandenlabel te voorzien? Van dit label kunt u drie dingen aflezen: De brandstofefficiëntie, uw wegligging en het geluidsniveau. Op de webshop van Bandenvelg kunt u uw zoekopdracht aanpassen op de gewenste labels.

Wat houden deze labels in?

  1. De categorie “brandstofefficiëntie” spreekt eigenlijk voor zich. Het geeft namelijk de mate aan waarin uw auto efficiënter rijdt dankzij de onderliggende banden. Hierbij is label A het meest efficiënt en label G het minst efficiënt.
  2. Bij “wegligging op nat wegdek” wordt er aangegeven hoe uw ligging op de weg is. Hoe beter uw wegligging, hoe korter uw remweg is en hoe veiliger u op de weg bent. Bij label A heeft u de beste wegligging en bij label G de slechtste.
  3. Het derde kenmerk is het geluidsniveau. Hierbij betekent een hoger getal uiteraard een hoger geluidsniveau.

Al deze labels kunt u op een gewenst niveau instellen op de webshop van Bandenvelg.

Bestel uw banden vandaag nog!

Als u een complete set bestelt, dus banden en velgen, kunt u deze gratis laten monteren bij de montagepartner van Bandenvelg. Wilt u meteen naar de website? Klik dan hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.